00
Зворотний дзвінок
+38 096 901 13 21
+38 098 712 04 87 - ОПТ

Осяйний шарм та надійність: Набір чашок Dew 350 мл - прекрасне поєднання боросилікатного скла та елегантної жовтої ручки!

Осяйний шарм та надійність: Набір чашок Dew 350 мл - прекрасне поєднання боросилікатного скла та елегантної жовтої ручки!
17.06.2023500
Набір чашок Dew 350 мл 4 шт - це поєднання неперевершеної якості та естетичного дизайну. Виготовлені з високоякісного боросилікатного скла, вони мають елегантну жовту скляну ручку, що надає їм шарму та витонченості. Ці чашки стійкі до подряпин та ударів, довговічні та практичні використанні. Зручний розмір 350 мл робить їх ідеальними для будь-якого гарячого або холодного напою. Будьте на висоті стилю з набором чашок Dew!

Ексклюзивна новина для всіх шанувальників стильних та якісних посудинок! Ми раді представити вам набір чашок Dew 350 мл 4 шт, виготовлених з найвищої якості боросилікатного скла від Ardesto. Цей набір чашок стане справжньою окрасою вашої кухні та прекрасним спутником усіх моментів вашого життя.

Однією з головних переваг цих чашок є їхній стильний дизайн. Кожна чашка має елегантну жовту скляну ручку, що надає їм неповторний шарм та витонченість. Будь-який чай, кава або інше гаряче або холодне напоїток з цими чашками здатен перетворитися на справжнє задоволення для смаку і очей.

Використовуване боросилікатне скло забезпечує високу міцність та довговічність чашок Dew. Воно не тільки стійке до подряпин та ударів, але й не впливає на смак напою. Це означає, що ви завжди будете насолоджуватися свіжими та натуральними смаковими нотками свого улюбленого напою.

Крім того, ці чашки дуже практичні у використанні. Вони мають ідеальний розмір - 350 мл, який дозволяє зручно наливати напої та тримати їх у руках. Їх можна використовувати як вдома, так і на роботі, а також брати з собою в дорогу або на пікнік. Чашки Dew легкі у митті та стійкі до високих температур, що робить їх безпечними для миття в посудомийній машині та використання у мікрохвильовій печі.