00
Зворотний дзвінок
+38 096 901 13 21
+38 098 712 04 87 - ОПТ

Відкриття Телеграм-каналу для шанувальників наших новинок!

Відкриття Телеграм-каналу для шанувальників наших новинок!
28.08.2023301
Відтепер ми на Телеграмі! Приєднуйтесь до нашого каналу, щоб першими дізнаватись про новинки, знижки та акції. Будьте в центрі подій – https://t.me/ecokruzhka

Ми раді поділитися захопливою новиною з усіма нашими клієнтами! Тепер у нас є власний Телеграм-канал, де ви зможете бути в курсі всіх найсвіжіших новинок нашого асортименту!

Чи завжди хотіли бути першими, хто дізнається про нові надходження товарів, захоплюючі знижки та спеціальні пропозиції? Тепер це можливо завдяки нашому офіційному Телеграм-каналу. За допомогою цього каналу, ви зможете:

  1. Першими дізнаватися про новинки: Будьте серед перших, хто дізнається про найсвіжіші надходження товарів у нашому магазині. Ми будемо публікувати фотографії, описи та іншу цікаву інформацію про нові продукти.

  2. Отримувати ексклюзивні пропозиції: Ми плануємо дарувати нашим передплатникам особливі знижки та пропозиції, доступні лише для учасників Телеграм-каналу.

  3. Бути в курсі акцій: Щоб ви жодної акції не пропустили, ми будемо публікувати інформацію про всі наші спеціальні заходи та події.

  4. Зручно спостерігати за новинами: Вам не потрібно буде шукати наші оновлення на різних платформах. Все, що вам потрібно, це підписатися на наш Телеграм-канал, і ви будете мати доступ до усіх новинок під рукою.

Долучайтесь до нашого Телеграм-каналу, щоб бути на зв'язку з нами та отримувати унікальні можливості та вигоди. Посилання на канал: t.me/ecokruzhka

Не пропустіть цю чудову можливість бути постійно в курсі всіх подій та новинок у нашому магазині. Дякуємо вам за вашу підтримку!